FRITZ!OS van de FRITZ!Repeater bijwerken

Er zijn diverse manieren om het meest recente FRITZ!OS van je FRITZ!Repeater te installeren. Of snel en eenvoudig via een van de twee "online update"-functies of handmatig als een online-update niet mogelijk is:

• Online-update via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box
  • Online-update via de gebruikersinterface van de repeater
  • Handmatige update via de gebruikersinterface van de repeater

1 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!Box uitvoeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Mesh" of "Home Network Overview".
  3. Klik bij de betreffende FRITZ!Repeater op "Perform update".

2 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater uitvoeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS version".
  4. Klik op de knop "Find New FRITZ!OS".
  5. Klik op de knop "Start Update".

3 Update handmatig uitvoeren

Als een online-update niet mogelijk is, bijvoorbeeld wanneer de repeater geen verbinding heeft met internet, voer je de update handmatig uit:

FRITZ!OS-bestand downloaden

1. Open in een webbrowser download.avm.de/fritzwlan/.
  2. Ga naar de map voor het model van je repeater, vervolgens naar de submap"deutschland" of "other" en ten slotte naar de map "fritz.os".
  3. Download het bestand met de bestandsextensie ".image" naar de computer.

Meest recente FRITZ!OS installeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS File".
  4. Klik op de knop "Bladeren..." of "Bestand kiezen".
  5. Selecteer het updatebestand dat je hebt gedownload (imagebestand).
  6. Klik op de knop "Start Update".