Korte onderbrekingen van de internetverbinding

De internetverbinding van de FRITZ!Box wordt af en toe verbroken en vlak daarna automatisch weer tot stand gebracht. Dit heeft geen invloed op de internetverbinding van computers, smartphones en andere apparaten die zijn verbonden met de FRITZ!Box. In de lijst met gebeurtenissen van de FRITZ!Box staat een van de volgende foutmeldingen:

• "Internetverbinding is tot stand gebracht. IP-adres [...]
    Internetverbinding is verbroken.
    Internetverbinding is tot stand gebracht. IP-adres [...]
    Internetverbinding is verbroken."

Weergavefout in gebruikersinterface

Het verbreken van de internetverbinding is een fout in de weergave. De verbinding met het mobiele netwerk blijft zonder onderbrekingen gehandhaafd, de verbinding wordt niet gedurende 1 seconde verbroken.

We zullen de fout in de weergave in een toekomstige FRITZ!OS-update verhelpen. We kunnen nog geen datum voor de update noemen.

Opmerking:Via pushservicemail kun je je op de hoogte laten stellen over nieuwe updates. Bovendien kun je de FRITZ!Box zo configureren dat nieuwe updates automatisch worden geïnstalleerd. Deze opties kun je in de gebruikersinterface inschakelen onder "Systeem > Push-service" of "Systeem > Update > Auto-update".