FRITZ!Box meldt "Log in with internet service provider failed"

De FRITZ!Box kan in de routermodus (standaard) geen internetverbinding tot stand brengen. In de Eventlog van de FRITZ!Box wordt de foutmelding "Log in with internet service provider failed [...]" weergegeven, bijvoorbeeld:

• "Log in with Internet Service Provider failed. bad username or password"
  • "Log in with Internet Service Provider failed. [...] bad form"
  • "Log in with Internet service provider failed. [...] login lock"
  • "Log in with Internet Service Provider failed. [...] session limit exceeded"
  • "Log in with internet service provider failed. Terminated LCP"
  • "Log in with Internet Service Provider failed. Tunnel startup failure"

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Internettoegangsgegevens in de FRITZ!Box corrigeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Internet".
  2. Klik in het menu "Internet" op "Account Information".
  3. Voer opnieuw de internettoegangsgegevens in die je hebt ontvangen van je internetprovider.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 Contact opnemen met provider

Als het aanmelden bij de internetprovider mislukt, zijn de toegangsgegevens onjuist of heeft de internetprovider de toegang tot internet geblokkeerd. Sommige internetproviders blokkeren de toegang tot internet als bijvoorbeeld een een aantal maal achter elkaar het onjuiste wachtwoord is ingevoerd.

1. Neem contact op met je internetprovider.