Gebruikersinterface van de FRITZ!Box openen

Met fritz.box of http://169.254.1.1  kun je heel gemakkelijk met een browser de gebruikersinterface van de FRITZ!Box openen. ✔

Op alle computers, smartphones of tablets die met het netwerk van de FRITZ!Box zijn verbonden, kun je de gebruikersinterface in een webbrowser openen via het adres fritz.box of http://169.254.1.1.

Je kunt de gebruikersinterface altijd bereiken, ook zonder toegang tot het internet. Nadat je het FRITZ!Box-wachtwoord hebt ingevoerd, kun je in de gebruikersinterface alle functies van de FRITZ!Box configureren en krijg je er gedetailleerde informatie over het apparaat, je aansluiting en je verbindingen.

Let op:

• Als je twee FRITZ!Boxen met elkaar hebt verbonden, kun je de gebruikersinterface van de tweede FRITZ!Box (Mesh Repeater) gemakkelijk openen via het Mesh-overzicht van de eerste FRITZ!Box (Mesh Master). Daarnaast kun je via het Mesh-overzicht van de Mesh Master de gebruikersinterface openen van alle Mesh Repeaters die zich in het thuisnetwerk bevinden (FRITZ!Repeaters en FRITZ!Powerline-apparaten).
    Door op de apparaatnaam te klikken wordt de gebruikersinterface van de tweede FRITZ!Box geopend