Schakelen en aansturen in het smarthome

In je smarthome kun je de gebruikte apparaten afzonderlijk, samengevoegd in groepen en georganiseerd in templates en scenario's handmatig of automatisch schakelen. Je kunt bijvoorbeeld alle ledlampen in de huiskamer handmatig inschakelen met een druk op de knop van de FRITZ!DECT 440 of gebruik een tijdschakeling als trigger.

Voor handmatige schakelingen:

Voor automatische schakelingen:

• Tijdschakelingen die in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box in het menu "Smarthome" worden geconfigureerd op de profielpagina van het apparaat in kwestie of van de groep.
  • Routines voor variabele schakelingen met als-dan-koppelingen (bij gebruik van een FRITZ!Box met FRITZ!OS 7.50 of nieuwer).