Knowledge Base-artikel #3588
FRITZ!Box 7530 AX
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

FRITZ!Box configureren: handleidingen voor verschillende providers.

De FRITZ!Box ondersteunt vele DSL-standaarden en -technologieën en kan op nagenoeg elke internetaansluiting in Europa rechtstreeks of achter een glasvezelmodem worden ingezet.

Als je je FRITZ!Box wilt gebruiken op een internetaansluiting van een van de volgende providers, volg dan de handleiding die van toepassing is op jouw provider. Als je je FRITZ!Box bij een andere internetprovider wilt gebruiken, ga dan te werk zoals beschreven in de handleiding FRITZ!Box als DSL-router configureren of FRITZ!Box voor gebruik op de glasvezelaansluiting configureren.

Italië

ProviderConfiguratieContact
ConvergenzeFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Convergenze configureren800 987787
www.convergenze.it
DimensioneFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Dimensione configureren0874 1866834
www.dimensione.com
EhiwebFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Ehiweb configureren800 911171
www.ehiweb.it
EneganFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Enegan configureren800 363426
www.enegan.it
EOLOFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van EOLO configureren800 966030
www.eolo.it
FastwebFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Fastweb configureren146
www.fastweb.it
KONVERTOFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van KONVERTO configureren800 031031
www.konverto.eu
MyNetFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van MyNet configureren037 6263639
www.mynet.it
Open SkyFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Open Sky configureren02 47931234
www.bigbluinternet.it
SIPORTALFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van SIPORTAL configureren800 166800
www.siportal.it
Sky WiFiFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Sky WiFi configureren199 100400
www.sky.it
TIMFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van TIM configureren187
www.tim.it
TiscaliFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Tiscali configureren130
www.tiscali.it
VodafoneFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Vodafone configureren190
www.vodafone.it
VoipVoiceFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van VoipVoice configureren055 0935400
www.voipvoice.it
Wind TreFRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Wind Tre configureren159
www.windtre.it